Yogakurser i Växjö hösten 2016

Nu låter solen och värmen meddela oss att sommaren är på väg. Det är fortfarande ett par yogakurser igång, men sedan tar jag lite semester. I augusti startar yogakurserna igång igen och jag längtar redan. Nedan kan du läsa lite mer om de kurser som erbjuds.

För bokning gå in under ”priser och bokning av klasser”, klicka vidare på ”boka tid” för att komma till bokningssidan där full information samt möjlighet till bokning finns.

Tveka inte att kontakta mig om du har några frågor: nalinaborvander@gmail.com

Gravidyoga!

kursstarter: 16/8 och 11/10

Vi yogar varje tisdag kl. 18:00-19:00 totalt sju tillfällen.

Vackra Maria på gravidyoga

Vackra Maria på gravidyoga

Mamma-bebisyoga!

En graviditet påverkar kroppen på många sätt. Under kursens gång arbetar vi med olika andningstekniker och övningar för att stärka upp och sträcka ut de områden av kroppen som har påverkats mest. Det går fint att starta 2 månader efter förlossningen förutsatt att förlossningen varit naturlig, utan komplikationer.

Yogan är till för dig som mamma, men på din bebis villkor. Bebisen bör inte ha börjat krypa när kursen startar.

kursstart: 7/9

Vi yogar 7 onsdagar (OBS! uppehåll 21/9 och 19/10) kl. 09:45-10:30

Pranayama och meditation!

Vi landar i stillhet långt bort från vardagens snabba tempo. Vi hittar våra fulla andetag med hjälp av olika andningstekniker och övar på olika meditationstekniker för att skapa lugn inifrån och ut. Passar alla!

kursstart: 5/9

Vi andas och mediterar totalt åtta måndagar kl. 12:00-12:30

Lunchyoga!

Är det svårt att komma iväg på kvällen för att få din stund på yogamattan passar lunchyogan perfekt. Ett skönt avbrott från jobbet mitt på dagen för att därefter komma tillbaka full med lugn och energi på en och samma gång.

kurrstart: 31/8

Vi yogar 15 onsdagar i följd kl. 11:45-12:30

Jag längtar efter att träffa er på yogamattan i höst!

Namasté

Nalina

 

 

 

Det här inlägget postades i Gravidyoga, Lunchyoga, Mamma-bebisyoga, Meditation, Pranayama, Yoga. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>