Växjös nya yogastudio mitt i centrala Växjö

Förändringens vindar!

Det är med största glädje jag nu kan berätta att Växjö får en ny yogastudio. I början av januari slår portarna upp på Klostergatan 6, mitt i centrala Växjö.
I och med flytten tillkommer även fler härliga yogalärare, massor av nya klasser både morgon, lunch och eftermiddag/kväll samt workshops med olika teman för att hjälpa dig, härliga yogi, till nya insikter och kunskaper och mer välmående och lugn.
Självklart kommer våra populära kurser i gravidyoga och mamma-bebisyoga att finnas kvar samtidigt som nya kurser dyker upp.

Vi vill skapa en studio med familjär känsla, där alla medlemmar tillsammans skapar den härliga energin och där vi stöttar, lyfter och tar till vara varje

Här öppnar Växjös nya yogastudio

Här öppnar Växjös nya yogastudio

unik individs behov och förutsättningar. En möjlighet att komma ifrån ”bruset” och tempot utanför dörren för att istället landa mer i närvaron och den goa känslan inombords.

Hösten kommer vi att spendera med planering, ombyggnation, förberedelser och flytt. Allteftersom kommer ni via nyhetsbrev att få ta del av allt spännande som händer. I början av januari sparkar vi igång med invigning och mingel, följt av massor av prova-på klasser. Ni kommer väl och hänger med oss?
Vet ni någon mer som skulle må bra av att få mer yoga i sitt liv? Hör av er så att de också får ta del av nyhetsbrevet för att hålla sig uppdaterade.

Flytten innebär också att ni som massagekunder är välkomna till de nya lokalerna. Totalt finns tre behandlingsrum och nu söker vi också efter andra härliga terapeuter eller liknande som vill vara del av vårt härliga team. Vet du någon (eller kanske du själv) som vill arbeta i ett team där vi lyfter, hjälper och stöttar varandra? Kontakta mig för mer info nalinaborvander@gmail.com. Krav är att du ska vara egen företagare och driva din egen verksamhet, men hyra del i lokalen.

Det är med massor av glädje som vi ser fram emot att få möta ”gamla” och nya yogisar, massagekunder och workshopdeltagare i nya studion i januari.

Namaste
Nalina och teamet

Det här inlägget postades i Företagande, Gravidyoga, Karriär, Lunchyoga, Mamma-bebisyoga, Massage, Meditation, Personlig träning, Pranayama, Tips, Vardag, Yoga. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>