Hemsidan under utveckling

Kära kunder!

Jag hoppas att ni har en härlig december.

Vi på Nalina – Body, Mind, Soul arbetar vidare för att kunna välkomna er, nya som ”gamla” yogisar, massagekunder och blivande kollegor till vår härliga yogastudio på Klostergatan 6. Portarna slår upp ”på riktigt” med öppet hus 8/1-2017 kl. 14-17. Då har duimg_1852 möjlighet att komma och mingla, smaka på goda och hälsosamma snacks, kika på studion, träffa oss som kommer att arbeta här samt teckna termins- och 10-kort på plats. Under vecka 2 har ni också möjlighet att komma och prova massor av härliga yogaklasser, men eftersom vi inte riktigt kan hålla oss släpper vi inom kort möjligheten att redan under veckorna 51-1 komma och yoga hos oss. Håll utkik på bokningssidan.

Då vi ändå utvecklar med så mycket nytt kommer hemsidan också att få en uppfräschning. Under tiden kan hemsidan upplevas som lite stökig. Vi ber er att ha överseende med detta. Tveka inte att ta kontakt på nalinaborvander@gmail.com om ni har några frågor.

Vi ses mycket snart :)

Namaste

Nalina med team

Det här inlägget postades i Företagande, Massage, Yoga, Yogastudio. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>