En dag för inre och yttre balans

När du står med båda fötterna på jorden, stilla och länge är det lätt att stå stadigt, att hitta sin balans. När du däremot utmanas fysiskt och mentalt på yogamattan så utmanas allt och du får återigen agera för att hitta din grund.www.nalina.se

Detsamma gäller utanför yogamattan. Du kan göra stora planer, men när livet utmanar dig från alla håll behöver vi arbeta med att hitta tillbaka till vår grund, den där platsen där vi har möjlighet att ta oss an dessa utmaningar med en inre balans.

Att andas långsamt och behålla lätthet i sinnet är enkelt när allt går långsamt. Hur kan vi göra för att behålla mjukheten i både sinne och kropp när tempot vrids upp och du utmanas utanför din bekvämlighetszon?
Välkommen på en dag för att balansera ditt inre och yttre.

Investering: 450kr
Bokningen är bindande
Betalning via faktura (mailas ut efter din bokning) eller via swish, 12355 79891.
Betalar du via swish ska betalningen vara oss tillhanda senast 4/6, märk betalningen ”workshop”.

Schema:
08:45 – introduktion
09:00-09:45 – Pranayama (lugnande andningstekniker) med Nalina
09:45-10:45 – Yinyoga med Marie
10:45-11:00 – Paus
11:00-12:00 – Vinyasa (dynamisk , flödande yoga) med Marie och Nalina
12:00-12:15 – Avslutning

Anmälan
Tel: 0739-57 64 65
mail: nalinaborvander@gmail.com
Ange ditt namn och telefonnummer

Det här inlägget postades i Okategoriserade, Pranayama, Vinyasa, Workshop, Yinyoga, Yoga, Yogastudio. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>