En workshop om andning 7/12-17

Yoga och zonterapi i samarbete!

Att andas gör vi automatiskt och tur är det, men visste du att det finns något som kallas för passiv andning, respektive aktiv andning? Att det finns olika kvalité på andningen och att andningen förändras beroende på hur vi mår och vilken sinnesstämning vi har?

Vore det inte då fantastiskt om vi kan påverka andningen för att på så sätt må bättre, ändra vår sinnesstämning och skapa en större känsla av tillfredsställese.

Den här workshopen fokuserar kring andetagets betydelse. Vad är det egentligen som sker när vi andas och vad händer när vi inte andas så bra? Vi djupdyker ner i våra andetag från flera vinklar. Bland annat pratar vi om följande:

Vad sker fysiologiskt när vi andas?
Vad händer om vi inte andas ordentligt- lymfsystemet och hormonbalansen. Ni får också lära er lite kort om zonterapi och dess självläkande effekt.

Vi går också igenom praktiska övningar utifrån två perspektiv;
– zonterapins i form av självbehandling där ni får lära er några zon-punkter som kan hjälpa till att öppna upp andningen.
– yogans andningstekniker för att hitta ett djupare mer expansivt andetag

Efter avslutad workshop hoppas vi att ni lämnar med en större förståelse för andningen och dess betydelse samt många redskap för att utveckla era egna läkande andetag.

När: torsdag 7/12 kl. 18:45 – 21:15
Var: Nalina – Body, Mind, Soul, Klostergatan 6
Pris: 450 kr (ni som har termins- och 10-kort får 15% rabatt)
Anmälan är bindande, men ej personlig

Välkommen med din anmälan!

Christina och Nalina

Det här inlägget postades i Andning, Workshop, Yoga, Zonterapi. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>