Nu växer vi!
Från 1 juli tar vi över lokalen bredvid och får då mer än dubbelt så stora ytor. Det innebär att vi får mer utrymme för yoga, behandlingar och även butiken kommer att bli större.

 

Att ta det första steget är den viktigaste delen av varje upptäcktsfärd

och utan tvekan den mest betydelsefulla.

/Platon

Jag är så tacksam att jag för drygt ett år sedan vågade ta det där steget, skriva på det där kontraktet och bestämma mig för att sluta vara rädd och istället välja att leva min dröm. Jag har inte ångrat mig en enda sekund även om det har varit ett utmanande år på många sätt. Samtidigt har det varit ett av de roligaste åren. Att få möta alla er, samtala, skratta, gråta och skapa en fin energi tillsammans har gjort varje arbetsdag både rolig och värdefull.

Nu plötsligt är jag där igen. Ett nytt kontrakt är påskrivet. Den här gången handlar det om expansion. Från 1/7-2018 tar vi över även lokalen bredvid våran. Det innebär att vi mer än fördubblar våra ytor, vi får ytterligare en yogsal och tre behandlingsrum. Just nu är två av rummen fortfarande lediga så drömmer du om att flytta till nya fräscha lokaler med din verksamhet är du välkommen att höra av dig. Rummen är ca 14 kvm stora.

1/2-2018 flyttar Isabella in hos oss. Hon erbjuder behandlingar i ortobionomi och massage och kommer att vara på plats två dagar i veckan. Under hela februari erbjuder hon er behandling med rabatterat pris. Läs mer om henne och vad hon erbjuder här nedan.

Nu släpper vi även ett nytt datum för en workshop om andning (11/4). Missa inte att lära dig mer om detta livsviktiga system. Ett samarbete mellan zonterapi och yoga.
Vi har också två nya workshops under våren. En med fokus på linjering och teknik i de vanligaste asanas (positioner)(15/4). Den andra med fokus kring begrepp, mantran och mycket annat kring yogan som kan kännas främmande i början. Passa på att ställa alla de där frågorna som du undrar över (27/5).

Fredagen 23/3 håller Caroline på Hälsopedagogen i samarbete med Växjö zonterapi en lunchföreläsning med massor av pepp för att hitta ditt bästa jag. Mer information nedan.

Det finns ett fåtal platser kvar till Chiballklasserna med Mi Norin på måndagar kl.16-17. Det finns fortfarande möjlighet att anmäla sig och delta på resterande del av kursen. 4 gånger (från 22/1) för 700 kr eller de tre sista gångerna för 500 kr(från 29/1).
Måndagen 19/2 kl.16-17 har du möjlighet att prova på Chiball innan nästa kursstart 26/2. Bokning sker direkt till Mi på mi@minosmanus.se
Läs mer om ChiBall på Mis hemsida www.minosmanus.se

Den här våren är, som ni märker, späckad med nyheter och spännande förändringar. Vi hoppas att ni vill dela allt det med oss.

Värme och kärlek
Nalina och teamet.

Du – den viktigaste personen i ditt liv!Att skapa ett liv i balans och ett ökat välbefinnande är något som ligger mig varmt om hjärtat. Därför är jag är så otroligt tacksam och glad att framöver få möjligheten att jobba med just detta! Jag heter Isabella och är utbildad massör i Svensk Klassisk Massage. Just nu går jag även en vidareutbildning i OrtoBioNomi där jag erbjuder dig elevbehandlingar till ett reducerat pris.Under hela februari har du möjlighet att prova på mina behandlingar till nedan priser:

Svensk Klassisk Massage
Njut av en djupgående massage som ger dig avslappning och löser upp spänningar i din kropp. Regelbunden massage kan stärka ditt immunförsvar, motverka trötthet och lindra smärta. Efter ett samtal med dig anpassar vi behandlingen helt efter dina behov.

30 min 380:-
40 min 480:-
50 min 580:-

OrtoBioNomi
OrtoBioNomi betyder läran om den rätta rörelsen och kallas ibland för mjuk kiropraktik. Behandlingen löser upp spänningar och är en behandlingsmetod för olika smärtillstånd och snedställningar i exempelvis nacke och rygg. Jag jobbar med kroppens naturliga läkningsprocess genom att jobba med den rörelse som finns i din kropp och inte emot dem. Behandlingen går ut på att hitta det spänningsfria och smärtfria läget genom att arbeta med mjuka rörelser i ett avslappnat läge.

Elevbehandling 400:-

Tidsbokning sker via isabella.lowentoft@gmail.com eller 076-0181058.
Varmt välkommen,
Isabella

 Inspirationsföreläsning  – Att bli sitt bästa jag!
En positiv och inspirerande föreläsning!

Caroline som är Hälsoutvecklare, Cert. Massageterapeut, MediYoga och Mindfulness instruktör vill ge dig en tankeväckare om att du lever ditt liv och ingen annan kan göra det åt dig.
En känsla av att allt är möjligt. Det handlar om att växa inom sig själv och få verktygen att hitta sitt bästa jag.
Under den här lunchföreläsningen vill hon ge dig värdefulla och konkreta medel som du kan ta till och använda dig av direkt efteråt.Att börja göra små förändringar blir med tiden till ett livsverk och ibland även större än vad du från början tänkt dig.
När du riktar omtanke och kärlek till dig själv sprider du positiv energi även till andra.
Under föreläsningen finns även Christina från Växjö Zonterapi på plats. Hon kommer att berätta om; Vad zonterapi är? Hur gör man? Hur funkar det?
Det handlar om din kropps egen självläkning. Du får tips på zoner som du själv kan behandla för egenvård.
Lättare lunch ingår i föreläsningen.När: fredag 23/3
Tid: 11:30 – 12:45 (föreläsningen är ca 60 min)
Investering: 250kr
Anmälan: till caroline@hpiv.se eller
vaxjozonterapi@gmail.com (anmäl eventuella allergier när du bokar).
Plats: Nalina – body, mind,soul på Klostergatan 6Varmt välkomna!

Vårens workshops!11/4 – En workshop om andning kl. 17:30-20:3015/4 – Workshop om linjering och teknik kl. 14:30-17:00

27/5 – Workshop om yogiska begrepp, mantran, pranayama m.m. kl. 14:30-16:30

Mer information och bokning via ”priser och bokning av klasser” följt av ”boka tid”.

Varmt välkomna!

Yogaretreat till Österlen!

Bokningen inför yogaretreatet till Österlen 7-10/6-2018 har nu varit öppen några veckor. Redan nu har flera av platserna blivit bokade, men det finns några platser kvar.En varm rekommendation är att inte vänta för länge med din bokning om du gärna vill följa med oss för flera dagars mysigt häng, massor av yoga, god mat och fantastiska vyer utlovas.
Ett klokt sätt att investera i dig själv!Bokning och mer information via ”priser och bokning av klasser” följt av ”boka tid”.

Vårens kursstarter
  • Gravidyoga – startar 1/3 och 26/4
  • ChiBall – start 15/1 (bokas via www.minosmanus.se)
  • ChiBall – start 26/2 (bokas via www.minosmanus.se)
Möjlighet att boka gravidyogakurs och mer information finns under ”priser och bokning av klasser” följt av ”boka tid”Varmt välkomna!
Det här inlägget postades i Gravidyoga, Karriär, Kloka ord, Massage, Meditation, Pranayama, Vinyasa, Yinyoga, Yoga, Yogastudio. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>