Företag

Investera i friskvård och få ett lönsamt företag med glada engagerade medarbetare. Minska sjukfrånvaron och öka frisknärvaron med förebyggande åtgärder så som företagsmassage, coaching och olika gruppträningsformer.  Alla tjänster kan utföras på plats på ditt företag.

Massage

Regelbunden massage motverkar problem som orsakas av stress och enformiga arbetsställningar.

Jag erbjuder klassisk massage till företag och dess anställda ute på arbetsplatsen eller på min besöksadress på Nalina – Body, Mind, Soul, Klostergatan 6  i Växjö.

Företagsmassage är kostnadseffektivt och dessutom avdragsgillt.

Jag har tystnadsplikt och är patient- och ansvarsförsäkrad.

Coaching

Hur kan coaching påverka en organisation/ett företag?

  • Tillfredsställda medarbetare med tydliga mål
  • Ökad produktivitet och effektivitet
  • Lägre sjukfrånvaro vilket leder till minskade kostnader

Inom coaching används kraftfulla frågor för att öka medvetenheten om sitt nuläge, önskeläge och hur resan mot målet kan se ut. Att bli coachad innebär möjligheten att utvecklas, växa och hitta sin inre kraft och potential privat, i arbetslivet eller inom andra områden av livet.

 

Träning

Har ni svårt att hinna med träningen? Känner ni att gymmens värld inte är något för er? Vill ni göra något roligt och samtidigt hälsosamt tillsammans med era kollegor?

Nu har ni möjlighet att träna på arbetsplatsen i anslutning till arbetets början, slut eller på lunchen? Följande klasser erbjuds:

Vinyasayoga/Poweryoga                                                                                             

En kraftfull, fysisk form av yoga som anpassas utifrån individen och gruppen. I denna klass får varje yogi/yogini utvecklas utifrån sin förmåga och sina förutsättningar. Vi strävar efter att skapa balans mellan kropp, sinne och själ genom att gå via kroppen och genom att använda kroppens eget rörelse- och andningsmönster. Klassen gör dig lugn och centrerad och avslutas med en lång avslappning.

Funktionell träning                                                                                                        

Vi bygger upp styrka, koordination, rörlighet och balans i kroppen med hjälp av gummiband och den egna kroppsvikten. Vi tränar i kroppens naturliga rörelsebanor och bygger upp en funktionell styrka som du har nytta av i vardagen.

Gympa

Ett traditionellt gympapass där alla kan vara med. Nivån anpassas utifrån gruppen.

 

OBS! Klasserna anpassas utifrån gruppens erfarenhet, behov och humör vilket gör att alla kan delta på sin egen nivå.

Klassernas längd kan anpassas utifrån önskemål!

Vill du utveckla dig själv eller ditt företag. Kontakta mig för offert och förslag på upplägg.