Retreats

Kommande retreats

Nalina – Body, Mind, Soul arrangerar retreats inom olika områden. Här ser du kommande retreats och anmälningsregler. Prenumerera på nyhetsbrevet för att hålla dig uppdaterad om kommande retreats.

17–19 november 2023
Retreat:
Kvinna – Älska
ALLT det du är!

Längtar du efter frihet inom och utom? Att vara den du är fullt ut? Då är det här ett retreat för dig! Retreat betyder reträtt, tillbakadragande, fredad plats. Kanske är det så att du längtar efter just det? Ett tillbakadragande för att hinna ikapp dig själv? En skyddad plats för att kunna ta emot dig själv i allt som pågår i ditt liv?

Vi finns här för dig och erbjuder en trygg plats på Österlen för en helg av utforskande, själv- och själutveckling. Under tre dagar erbjuder vi undervisning och vägledning i tanke-, och känslohantering, medvetandeutveckling och förändringsprocesser. Yoga, dansyoga, guidade meditationer, olika andningstekniker samt för den mer äventyrliga, bad i havet, är en del av de verktyg du kommer att få ta del av.

Läs mer

Anmälningsregler kurser, workshops och events

Bindande anmälan

Din anmälan är bindande, men ej personlig. Vi betalar inte tillbaka några pengar om du får förhinder att delta på ett eller flera tillfällen. I särskilda fall kan det vara möjligt att ta igen missade tillfällen, men det är inget vi kan garantera.

Antal deltagare

Vi förbehåller oss rätten att ställa in vid färre än 6 deltagare på kurser, workshops och events (då återbetalas självklart inbetald avgift).

Bra att veta

Välkommen till yogastudion mitt i hjärtat av Växjö. Här kan du ta del av några punkter som är bra att känna till vid ditt besök.