Skip to main content

Energibehandling/Healing

Energibehandling/Healing är en behandlingsform som arbetar med hela människan och skapar välbefinnande, lugn och en balanserad känsla.

Ordet ”healing” betyder läkning och har funnits runt om i världen under flera tusen år. Healing balanserar och harmoniserar energier som är i obalans och det innebär att du gör dig av med blockeringar som skapar reaktioner i kropp och själ. Healing kan på så sätt minska känslan av stress och oro och istället skapa en avslappnad och lugn känsla.

Så går behandlingen till

Under en healingbehandling är du påklädd och ligger bekvämt på behandlingsbänken med en filt över dig. Jag håller sedan mina händer ovanför eller på kroppen på olika ställen. Man kan uppleva olika sensationer så som värme, kyla, pirrningar och stickningar i kroppen. Man kan också uppleva att olika känslor väller upp.

Att somna under en behandling är också vanligt och helt okey. Desto mer avslappnad du är under behandlingen desto bättre verkar energierna. Upplevelsen är helt individuell och varje behandling kan upplevas helt olika. Det händer också att man ibland inte känner av behandlingen på något särskilt sätt, men de flesta blir avslappnade och känner ett lugn i både kropp och sinne.

Pris healing

60 minuter, 900 kr