Skip to main content

Ditt hälsocenter och yogastudio – mitt i Växjö

Jag som driver Nalina – Body, Mind, Soul heter Nalina Borvander Lindstedt. Jag hade en dröm om att skapa en plats som andas stillhet, återhämtning och välmående. En plats där man kan komma bort från vardagens tempo och brus för en stund.
En plats för gemenskap, dit du är välkommen att vara precis som du är.

Välkommen till studion

I luftiga, fräscha lokaler med ett fantastiskt ljus erbjuds allt från varierade yogaklasser, workshops och kurser till en mängd olika behandlingar. 

Under samma tak arbetar även fler duktiga terapeuter inom olika områden. Vi arbetare i egna företag men bildar tillsammans det vi kallar för Växjö Hälsoteam

Namnet Nalina betyder lotus. Lotusblomman sägs vara en symbol för andlig utveckling.

I de asiatiska religionerna och kulturerna, i synnerhet i buddhismen och hinduismen, är lotus utförandet av perfektion. Det definierar själens förmåga att expandera och omfamna livets skönhet med ett gott samvete.

I buddhismen sägs den representera principen om orsak och effekt, där varje handling eller tanke tros orsaka en effekt eller reaktion som kan upplevas antingen i detta liv eller i framtida liv. Denna vackra blomma framträder från den smutsiga och orena botten av en damm, men förblir fortfarande orörd och ostörd av smuts och leran som omger den i dammen.

Denna unika kvalitet av blomman antas representera ren ande, återfödelse, skönhet, fruktbarhet, transcendens och uppståndelse.