Nalina – Body, Mind, Soul - hälsocenter och yogastudio mitt i Växjö

I luftiga, fräscha lokaler med ett fantastiskt ljus erbjuder vi allt från varierade yogaklasser, workshops och kurser till en mängd olika behandlingar. Allt ifrån rehab till välmående och skönhet.

Vi drivs av helheten och att kunna erbjuda en bredd av kunskap och kompetens för att just du ska må så bra som möjligt, för DU är viktig - både för dig, din omgivning, men också för oss.

Vår intention är att skapa en plats för gemenskap och glädje - där du kliver av mattan lite lättare i sinnet.

Sedan vi öppnade i slutet av 2016 har vi vuxit och idag arbetar ett antal mycket kompetenta terapeuter inom olika områden här. Vi har också kunniga yogalärare som med värme möter er på yogamattan.

Välkommen till oss!

Jag som driver Nalina – Body, Mind, Soul heter Nalina Borvander. Jag har alltid älskat att arbeta med människor och att få människor att må bra.

Jag hade en dröm om att skapa en plats som andas stillhet, återhämtning och välmående. En plats där man kan komma bort från vardagens tempo och brus för en stund. En plats för gemenskap, dit du är välkommen att vara precis som du är.

Varmt välkomna!

Namnet Nalina betyder lotus. Lotusblomman sägs vara en symbol för andlig utveckling.

I de asiatiska religionerna och kulturerna, i synnerhet i buddhismen och hinduismen, är lotus utförandet av perfektion. Det definierar själens förmåga att expandera och omfamna livets skönhet med ett gott samvete.

I buddhismen sägs den representera principen om orsak och effekt, där varje handling eller tanke tros orsaka en effekt eller reaktion som kan upplevas antingen i detta liv eller i framtida liv. Denna vackra blomma framträder från den smutsiga och orena botten av en damm, men förblir fortfarande orörd och ostörd av smuts och leran som omger den i dammen.

Denna unika kvalitet av blomman antas representera ren ande, återfödelse, skönhet, fruktbarhet, transcendens och uppståndelse.