Kurser och events

Kommande kurser och events

Nalina - Body, Mind, Soul håller regelbundet kurser, workshops och events inom olika områden. Här ser du våra kommande events och våra anmälningsregler. Passa även på att prenumerera på nyhetsbrevet för att hålla dig uppdaterad om kommande kurser.

24/8 2020
(12 tillfällen)
Yogakurs med fokus på flöde

En yogakurs där fokus ligger på den fysiska, dynamiska aspekten av yogan i samklang med andetaget. Vi väver samman rörelsen och de olika yogapositionerna med andetaget och närvaro i syfte att stärka kroppen, öka smidigheten och stilla sinnet.

Under kursens gång bygger vi upp till ökat flöde och mer utmanande positioner efterhand som gruppen är redo för det. Mycket vikt läggs vid att det alltid ska finnas alternativ till att delta på sin egen nivå. Den här kursen passar dig som gillar att röra på kroppen och som vill bli starkare och smidigare.

Boka
Start 24/8 2020
(6 tillfällen)
Gravidyogakurs

Under dessa 6 veckor får du som deltagare möjlighet att landa i kroppen och sinnet. Vi skapar tillsammans förutsättningar för att du ska kunna bli mer närvarande i graviditeten, lära dig lyssna på kroppens signaler och landa i inkännande pauser och stillhet. Klasserna är anpassade utifrån en gravid kvinnas kropp och dess förändringar.

Vi yogar i mjuka flöden och arbetar med både styrka och smidighet på ett skonsamt vis. I yogan är andningen central och genom medveten närvaro i andetaget hittar vi positiva och användbara verktyg inför förlossningen.

Boka
Start 26/8 2020
(12 tillfällen)
Yoga på lunchen

En kurs baserad på mjuka flödande yogarörelser där vi stärker, stretchar, balanserar och grundar oss. Lunchyogan ger en möjlighet att pausa från arbetsdagen och landa en stund på yogamattan för att lyssna in oss själva. Passar alla oavsett tidigare erfarenhet. Det finns utrymme att landa på just din nivå, men också att anta nya utmaningar om kropp och sinne tillåter. Varje tillfälle avslutas med en andningsteknik samt meditation.

Boka
Start 3/9 2020
(8 tillfällen)
Yogakurs med fokus på flöde

En yogakurs där fokus ligger på den fysiska, dynamiska aspekten av yogan i samklang med andetaget. Vi väver samman rörelsen och de olika yogapositionerna med andetaget och närvaro i syfte att stärka kroppen, öka smidigheten och stilla sinnet.
Under kursens gång bygger vi upp till ökat flöde och mer utmanande positioner efterhand som gruppen är redo för det.
Mycket vikt läggs vid att det alltid ska finnas alternativ till att delta på sin egen nivå. Den här kursen passar dig som gillar att röra på kroppen och som vill bli starkare och smidigare.
Passar både van och ny yogi.

Boka
Start 10/9 2020
(5 tillfällen)
Yogakurs för dig med
stressrelaterad problematik

Vi är byggda för att klara stress till en viss nivå, men vad händer när vi överskrider den gränsen och kanske under en längre tid? Olika former av stress har ökat lavinartat de senaste åren. När kraven är många och tempot högt kan vi ibland glömma bort vikten av återhämtning.

I den här kursen samtalar vi kring uppkomsten av stress, vad som händer i kroppen när vi stressar och hur vi kan lära oss att stötta våra system för att hitta tillbaka till en balanserad vardag. Vi använder oss av olika verktyg så som andningsträning, mjuk skonsam yoga för att stimulera det parasympatiska nervsystemet.

Vi använder oss också av olika meditationstekniker för att lugna sinnets/tankarnas ibland lite för snabba aktivitet. Vid varje tillfälle diskuterar vi olika aspekter av stress, hur det påverkar oss på olika plan och hur vi kan hitta verktyg för att hitta tillbaka till energin.

Boka
Start 2/11 2020
(6 tillfällen)
Gravidyogakurs

Under dessa 6 veckor får du som deltagare möjlighet att landa i kroppen och sinnet. Vi skapar tillsammans förutsättningar för att du ska kunna bli mer närvarande i graviditeten, lära dig lyssna på kroppens signaler och landa i inkännande pauser och stillhet. Klasserna är anpassade utifrån en gravid kvinnas kropp och dess förändringar. Vi yogar i mjuka flöden och arbetar med både styrka och smidighet på ett skonsamt vis. I yogan är andningen central och genom medveten närvaro i andetaget hittar vi positiva och användbara verktyg inför förlossningen.

Boka

Anmälningsregler kurser, workshops och events

Bindande anmälan

Din anmälan är bindande, men ej personlig. Vi betalar inte tillbaka några pengar om du får förhinder att delta på ett eller flera tillfällen. I särskilda fall kan det vara möjligt att ta igen missade tillfällen, men det är inget vi kan garantera.

Antal deltagare

Vi förbehåller oss rätten att ställa in vid färre än 6 deltagare på kurser, workshops och events (då återbetalas självklart inbetald avgift).

Bra att veta

Välkommen till yogastudion mitt i hjärtat av Växjö. Här kan du ta del av några punkter som är bra att känna till vid ditt besök.