Kurser och events

Kommande kurser och events

Nalina – Body, Mind, Soul håller regelbundet kurser, workshops och events inom olika områden. Här ser du våra kommande events och våra anmälningsregler. Passa även på att prenumerera på nyhetsbrevet för att hålla dig uppdaterad om kommande kurser.

Start 25/8 2023
Morgonyoga –
Mjukt flöde
10 tillfällen

En yogakurs baserad på lugna flödande rörelser som stärker, stretchar, balanserar och grundar oss. Alla kan vara med oavsett tidigare erfarenhet. Klassen byggs upp stegvis så där finns alltid utrymme att landa på just din nivå, men också att anta nya utmaningar om kropp och sinne tillåter. Passar ny och van yogi.

Boka
Start 25/8 2023
Digital plats!
Morgonyoga –
Mjukt flöde
10 tillfällen

En yogakurs baserad på lugna flödande rörelser som stärker, stretchar, balanserar och grundar oss. Alla kan vara med oavsett tidigare erfarenhet. Klassen byggs upp stegvis så där finns alltid utrymme att landa på just din nivå, men också att anta nya utmaningar om kropp och sinne tillåter. Passar ny och van yogi och dig som vill vara med digitalt via Zoom.

För att delta krävs någon slags skärm samt internetuppkoppling. Varje klass spelas in. Efter varje klass får du i 7 dagar tillgång till en länk med inspelningen vilket gör att du lätt kan ta igen missade tillfällen och även yoga flera gånger om du önskar.

Boka
Start 28/8 2023
Yogakurs: Flöde
12 tillfällen

En yogakurs där fokus ligger på den fysiska, dynamiska aspekten av yogan i samklang med andetaget. Vi väver samman rörelsen och de olika yogapositionerna med andetaget och närvaro i syfte att stärka kroppen, öka smidigheten och stilla sinnet.

Under kursens gång bygger vi upp till ökat flöde och mer utmanande positioner efterhand som gruppen är redo för det. Mycket vikt läggs vid att det alltid ska finnas alternativ till att delta på sin egen nivå. Den här kursen passar dig som gillar att röra på kroppen och som vill bli starkare och smidigare. Passar både van och ny yogi.

Boka
Start 28/8 2023
Yogakurs:
Långsamt flöde
8 tillfällen

En yogakurs där fokus ligger på att skapa lugn och närvaro i kroppens system. Vi låter kroppen få ta tid på sig att röra sig genom långsamma, mjuka flödande rörelser samtidigt som vi låter andningen få vara central. Varje yogastund avslutas med en längre guidad avslappning för att alla sinnen, hela DU ska få återhämtning.

Den här kursen passar dig som har en längtan efter att få bromsa in tempot och skapa en mjukhet och närvaro i kroppen. Kursen passar alla nivåer och även dig som är helt ny till yogan.

Boka
Start 28/8 2023
Digital plats!
Yogakurs:
Långsamt flöde
8 tillfällen

En yogakurs där fokus ligger på att skapa lugn och närvaro i kroppens system. Vi låter kroppen få ta tid på sig att röra sig genom långsamma, mjuka flödande rörelser samtidigt som vi låter andningen få vara central. Varje yogastund avslutas med en längre guidad avslappning för att alla sinnen, hela DU ska få återhämtning. Den här kursen passar dig som har en längtan efter att få bromsa in tempot och skapa en mjukhet och närvaro i kroppen. Kursen passar alla nivåer och även dig som är helt ny till yogan.

Den passar dig som inte vill komma till studion utan istället delta hemifrån via Zoom. För att delta krävs någon slags skärm samt internetuppkoppling. Varje klass spelas in. Efter varje klass får du i 7 dagar tillgång till en länk med inspelningen vilket gör att du lätt kan ta igen missade tillfällen och även yoga flera gånger om du önskar.

Boka
Start 29/8 2023
Yoga på lunchen
10 tillfällen

En kurs baserad på mjuka flödande yogarörelser där vi stärker, stretchar, balanserar och grundar oss. Yoga på lunchen ger en möjlighet att pausa från arbetsdagen och landa en stund på yogamattan för att lyssna in dig själv. Passar både van och ny yogi. Det finns utrymme att landa på just din nivå, men också att anta nya utmaningar om kropp och sinne tillåter.

Boka
Start 31/8 2023
Yogakurs med
fokus på flöde
8 tillfällen

En yogakurs där fokus ligger på den fysiska, dynamiska aspekten av yogan i samklang med andetaget. Vi väver samman rörelsen och de olika yogapositionerna med andetaget och närvaro i syfte att stärka kroppen, öka smidigheten och stilla sinnet. Under kursens gång bygger vi upp till ökat flöde och mer utmanande positioner efterhand som gruppen är redo för det.

Mycket vikt läggs vid att det alltid ska finnas alternativ till att delta på sin egen nivå. Den här kursen passar dig som gillar att röra på kroppen och som vill bli starkare och smidigare. Passar både van och ny yogi. Den här kursen ges även digitalt via Zoom. Det innebär att det kommer att vara deltagare med hemifrån samtidigt som klassen pågår i yogasalen.

Boka
Start 31/8 2023
Digital plats!
Yogakurs med
fokus på flöde
8 tillfällen

En yogakurs där fokus ligger på den fysiska, dynamiska aspekten av yogan i samklang med andetaget. Vi väver samman rörelsen och de olika yogapositionerna med andetaget och närvaro i syfte att stärka kroppen, öka smidigheten och stilla sinnet. Under kursens gång bygger vi upp till ökat flöde och mer utmanande positioner.

Mycket vikt läggs vid att det alltid ska finnas alternativ till att delta på sin egen nivå. Den här kursen passar dig som gillar att röra på kroppen och som vill bli starkare och smidigare. Den passar dig som inte vill komma till studion utan istället delta hemifrån via Zoom.

För att delta krävs någon slags skärm samt internetuppkoppling. Varje klass spelas in. Efter varje klass får du i 7 dagar tillgång till en länk med inspelningen vilket gör att du lätt kan ta igen missade tillfällen och även yoga flera gånger om du önskar. Passar både van och ny yogi. Notera att detta är en digital plats! Du kan därför enbart delta virtuellt och inte på plats i studion.

Boka
Start 3/9 2023
Yoga som
stressreducering
8 tillfällen

I den här kursen följer vi Traumaanpassad Yoga Sveriges (TAY) metoder. TAY är en yogaform speciellt utformad för ett känsligare nervsystem till följd av höga stressnivåer. Här skapas en trygg miljö där vi yogar med beprövade metoder som grundas på forskning. TAY rekommenderas av framstående institut runt om i världen gällande yoga som komplementär behandling.

Kursens 8 veckor innehåller en kombination av olika fysiska, dynamiska sekvenser och rörelser, avslappningsövningar och andningstekniker som har som syfte att stötta det parasympatiska nervsystemet (vårt lugn- och rosystem) och på så sätt skapa balans i vårt nervsystem. De olika övningarna har visat sig fungera lindrande mot t.ex. ångest, sömnproblematik, stress, utmattning, depression m.m. Den här kursen är gynnsam för alla, men fungerar extra bra om du upplever stress och/eller inre oro.

Viktigt! Yoga ersätter aldrig professionell hjälp eller medicinering, men kan fungera mycket bra som stöd tillsammans med andra terapier.

Boka
17–19 november 2023
Retreat:
Kvinna – Älska
ALLT det du är!

Längtar du efter frihet inom och utom? Att vara den du är fullt ut? Då är det här ett retreat för dig! Retreat betyder reträtt, tillbakadragande, fredad plats. Kanske är det så att du längtar efter just det? Ett tillbakadragande för att hinna ikapp dig själv? En skyddad plats för att kunna ta emot dig själv i allt som pågår i ditt liv?

Vi finns här för dig och erbjuder en trygg plats på Österlen för en helg av utforskande, själv- och själutveckling. Under tre dagar erbjuder vi undervisning och vägledning i tanke-, och känslohantering, medvetandeutveckling och förändringsprocesser. Yoga, dansyoga, guidade meditationer, olika andningstekniker samt för den mer äventyrliga, bad i havet, är en del av de verktyg du kommer att få ta del av.

Läs mer
och boka
11 oktober
25 oktober
8 november 2023
Digital kurs:
Kvinna – Älska
ALLT det du är!
3 tillfällen

Kvinna – Älska A L L T det du är! En unik digital kurs för dig som vill välkomna hela dig att leva livet till fullo! Vi välkomnar dig till en utvecklande digital kurs där vi ses vid tre tillfällen a 2 timmar.

Kursen möjliggör för dig att få syn på:
– Det som är i nuet
– Vad du vill släppa taget om – vad som hindrar dig från att komma vidare
– Hur du kan bjuda in mer av det du önskar i ditt liv

Innehåll:
– Skrivandet som redskap för din utvecklingsprocess
– Mjuk yoga och meditation
– Välgörande andningstekniker
– Lärorika miniföreläsningar
– Inspelade meditationer och yogasessioner som du får med dig mellan kurstillfällen
– Skriftlig återkoppling vid 1-2 tillfällen mellan kurstillfällena
– 10 % rabatt på privat samtalsterapisession på telefon

Läs mer
och boka

Anmälningsregler kurser, workshops och events

Bindande anmälan

Din anmälan är bindande, men ej personlig. Vi betalar inte tillbaka några pengar om du får förhinder att delta på ett eller flera tillfällen. I särskilda fall kan det vara möjligt att ta igen missade tillfällen, men det är inget vi kan garantera.

Antal deltagare

Vi förbehåller oss rätten att ställa in vid färre än 6 deltagare på kurser, workshops och events (då återbetalas självklart inbetald avgift).

Bra att veta

Välkommen till yogastudion mitt i hjärtat av Växjö. Här kan du ta del av några punkter som är bra att känna till vid ditt besök.