Kurser och events

Kommande kurser och events

Vi på Nalina -Body, Mind, Soul håller regelbundet kurser, workshops och retreats inom olika yogaformer och områden. Vi strävar också efter att bjuda in intressanta yogalärare och föreläsare för att du som kund ska hitta guldkornen som passar dig. Läs mer om alla kommande events nedan.

Vi uppdaterar kontinuerligt med nyheter så håll dig gärna uppdaterad genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Start 24/10 - 2019
Gravidyogakurs, 6 tillfällen

Klasserna är anpassade utifrån en gravid kvinnas kropp och dess förändringar. Vi yogar i mjuka flöden och arbetar med både styrka och smidighet på ett skonsamt vis.
I yogan är andningen central och genom närvaron i andetaget skapar vi också positiva verktyg inför förlossningen. 

Boka
Start 7/11 - 2019
Mamma-bebisyogakurs, 6 tillfällen

En kurs för dig som nybliven mamma. Styrka, smidighet och balans tränas med asanas (yogaövningar) anpassade för din kropp efter graviditeten. Yogan är för dig som mamma, men på din bebis villkor. Det betyder att vi har ett tillåtande klimat i yogasalen och att klassen anpassas utifrån rådande omständigheter. 

Boka

Om våra kurser

Bindande anmälan

Din anmälan är bindande, men ej personlig. Vi betalar inte tillbaka några pengar om du får förhinder att delta på ett eller flera tillfällen. I särskilda fall kan det vara möjligt att ta igen missade tillfällen, men det är inget vi kan garantera.

Antal deltagare

Vi förbehåller oss rätten att ställa in vid färre än 6 deltagare på kurser och workshops (då återbetalas självklart inbetald avgift).


Nalina

Nalina – Body, Mind, Soul är ett hälsocenter och yogastudio mitt i centrala Växjö.

Klostergatan 6, 352 30 Växjö
info@nalina.se
0739-576465

Bokning

Välkommen att boka yogaklass hos oss. Välj mellan allt från flödande dynamiska vinyasaklasser till lugna yin- eller meditationsklasser. Vi ses på yogamattan!