Kurser och events

Kommande kurser och events

Nalina – Body, Mind, Soul håller regelbundet kurser, workshops och events inom olika områden. Här ser du våra kommande events och våra anmälningsregler. Passa även på att prenumerera på nyhetsbrevet för att hålla dig uppdaterad om kommande kurser.

Start 29/8 2022
Yogakurs – Flöde
12 tillfällen

En yogakurs där fokus ligger på den fysiska, dynamiska aspekten av yogan i samklang med andetaget. Vi väver samman rörelsen och de olika yogapositionerna med andetaget och närvaro i syfte att stärka kroppen, öka smidigheten och stilla sinnet.

Under kursens gång bygger vi upp till ökat flöde och mer utmanande positioner efterhand som gruppen är redo för det. Mycket vikt läggs vid att det alltid ska finnas alternativ till att delta på sin egen nivå. Den här kursen passar dig som gillar att röra på kroppen och som vill bli starkare och smidigare. Passar både van och ny yogi.

Boka
Start 29/8 2022
Yogakurs – Lugn
8 tillfällen

En yogakurs där fokus ligger på att skapa lugn i kroppens system. En lugn och stillsam kurs där vi använder oss av flera av yogans välgörande tekniker så som lugnt flödande rörelser, andning, meditation, mjuk yinyoga och guidad vilande yoga. Vi utgår från sittande och liggande positioner och stöttar kroppen med hjälp av filtar, bolster och klossar.

Du behöver inte ha yogat tidigare för att delta. Den här kursen passar alla som har en längtan efter att stanna upp från vardagens kanske höga tempo och som vill landa en stund i stillhet, närvaro och återhämtning. Passar både van och ny yogi.

Boka
9/9 och 14/10 2022
Kurs i personlig utveckling
För dig själv, i dig själv, i gemenskap
2 tillfällen

Vad längtar du efter? Vad är det som hindrar dig från att nå dit?
Välkommen till en kurs i två steg där vi tillsammans tar klivet rakt in i din utveckling. Vi varvar djupgående meditationer och samtal med mjuk, inkännande yoga och delar våra upplevelser med varandra för att växa och utvecklas tillsammans. Klimatet är tillåtande, icke-dömande, kärleksfullt och med omtanke om varandra. Vi tänker också på att det vi delar stannar i gruppen.

Målet för de två stegen är att finna dina svar på frågor som;
– Hur ser det ut där du är idag?
– Hur skulle du vilja att det var?
– Vilka begränsningar finns som hindrar dig från att nå dit/vad är det som skaver?
– Längtar du efter mer glädje och nyfikenhet i livet?
– Hur kan du skapa förutsättningar för förändring?

Du har kraften och styrkan till att börja göra de förändringar som du längtar efter. Den här kursen i personlig utveckling hjälper dig med verktyg för att växa och utvecklas och skapa förändring i livet. För att du ska få ut det mesta av workshopen är det viktigt att viljan till förändring finns och att du är öppen och har tillit till att det är möjligt.

Boka

Anmälningsregler kurser, workshops och events

Bindande anmälan

Din anmälan är bindande, men ej personlig. Vi betalar inte tillbaka några pengar om du får förhinder att delta på ett eller flera tillfällen. I särskilda fall kan det vara möjligt att ta igen missade tillfällen, men det är inget vi kan garantera.

Antal deltagare

Vi förbehåller oss rätten att ställa in vid färre än 6 deltagare på kurser, workshops och events (då återbetalas självklart inbetald avgift).

Bra att veta

Välkommen till yogastudion mitt i hjärtat av Växjö. Här kan du ta del av några punkter som är bra att känna till vid ditt besök.


Nalina

Nalina – Body, Mind, Soul AB är ett hälsocenter och yogastudio mitt i centrala Växjö.

Klostergatan 6, 352 30 Växjö
info@nalina.se
0739-576465

kurser och events

Välkommen att boka en välgörande kurs! På sidan Kurser och Events hittar du alla aktuella kurser, workshops och föreläsningar.

Instagram