Kurser och events

Kommande kurser och events

Vi på Nalina -Body, Mind, Soul håller regelbundet kurser, workshops och events inom olika områden. Läs mer om kommande events och våra anmälningsregler. 

Passa även på att prenumerera på vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad.

Start 25/3 - 2020
Andningskurs med tekniker
från Hathayoga
5 tillfällen

Att det är viktigt att andas vet vi redan, men vet du att det också är viktigt HUR vi andas? Genom att ta kontroll över vår andning kan vi påverka fysiska saker i kroppen så som våra inre organ som hjärta och hjärna och kroppens olika funktioner som muskelrörelser, matsmältning och immunförsvar. Vi når också djupare lager av oss själva, det mer subtila, i form av våra tankar och känslor och vår energi/livskraft, vår prana.

Boka
Start 27/3 - 2020
Chakrakurs
7 tillfällen

Är du nyfiken på chakrasystemet, vårt energisystem, och hur det påverkar oss fysiskt, mentalt och själsligt? Då är detta kursen för dig. Vi djupdyker ner i frågor som; vad är ett chakra, hur hänger de ihop med den fysiska kroppen och vad händer om vi har obalans i ett eller flera chakran?

Boka
1/4 2020
Du mår som du andas!
Anders Lönedal

Välkommen på en föreläsning om andning och vårt bortglömda system - lymfan. Föreläsningen handlar om några av kroppens viktigaste flöden och funktioner och hur viktiga de är för oss. 

Under seminariet går vi igenom lymfsystemets funktion, immunförsvaret, lymfödem/lipödem, lymfatisk vävnad, lymfatiska organ, andning, lymfcirkulation och vad du kan göra själv.

Anders Lönedal är specialist inom tillämpad psykofysiologi och en av Sveriges främsta specialister på kopplingen andning och lymfsystem.

Boka
Start 16/4 - 2020
Gravidyogakurs
6 tillfällen

Klasserna är anpassade utifrån en gravid kvinnas kropp och dess förändringar. Vi yogar i mjuka flöden och arbetar med både styrka och smidighet på ett skonsamt vis. I yogan är andningen central och genom närvaron i andetaget skapar vi också positiva verktyg inför förlossningen. 

Boka
25/4 2020
Fertilitet och Infertilitet
Jenny Koos (Vulverine)

Jenny Koos tar oss på en pedagogisk föreläsningsresa genom vårt hormonsystem och förklarar hur fertiliteten egentligen funkar. 

Föreläsningen är en djupt vetenskaplig utläggning baserad på Jennys 10-åriga utbildning och stora erfarenhet med menscykelkartläggning, proppfull med praktiska råd, igenkänningskomik och kvinnokampsglöd.

Du kommer lära dig massor om sköldkörteln, progesteronbrist, effekten av preventivmedel, missfall, ägglossningtester och mycket mer.

Boka
26/4 2020
Sköldkörteln och kvinnohälsan
Jenny Koos (Vulverine)

Vad är sköldkörtelns roll i menscykeln, i fertiliteten, och i klimakteriet? På vilket sätt påverkar den ditt östrogen och progesteron? Varför lider så många kvinnor av sköldkörtelproblem och vad kan du göra för att läka?

Kom på en föreläsning späckad med aha-upplevelser och praktiska råd! Lär dig hur sköldkörteln påverkar dina energinivåer och prestationsförmåga, din menscykel, fertilitet eller klimakteriebesvär - och hur du kan få den på rätt köl igen med hjälp av kost och livsstil!

Boka

Anmälningsregler kurser, workshops och events

Bindande anmälan

Din anmälan är bindande, men ej personlig. Vi betalar inte tillbaka några pengar om du får förhinder att delta på ett eller flera tillfällen. I särskilda fall kan det vara möjligt att ta igen missade tillfällen, men det är inget vi kan garantera.

Antal deltagare

Vi förbehåller oss rätten att ställa in vid färre än 6 deltagare på kurser, workshops och events (då återbetalas självklart inbetald avgift).