Events & kurser

Information och bokning av kommande events

Vi på Nalina -Body, Mind, Soul håller regelbundet kurser, workshops och retreats inom olika yogaformer och områden. Vi strävar också efter att bjuda in intressanta yogalärare och föreläsare för att du som kund ska hitta guldkornen som passar dig. Läs mer om alla kommande events nedan. Vi uppdaterar kontinuerligt med nyheter så håll dig gärna uppdaterad genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

28/3 - 2019
Caroline
Mamma-bebisyogakurs, 6 tillfällen
En kurs för dig som nybliven mamma. Styrka, smidighet och balans tränas med asanas (yogaövningar) anpassade för din kropp efter graviditeten. Yogan är för dig som mamma, men på din bebis villkor. 

Boka
28/3 - 2019
Nalina
Gravidyogakurs, 7 tillfällen

Klasserna är anpassade utifrån en gravid kvinnas kropp och dess förändringar. Vi yogar i mjuka flöden och arbetar med styrka och smidighet på ett skonsamt vis. 

Boka
6-7/4 - 2019
Workshop hathayoga med Sara Granström Powiecki

Helgens workshop fokuserar på helheten i yogapraktiken via asana-träning så väl som sittande praktik där andningen blir det främsta redskapet för koncentration.

Boka
12/5 - 2019
Workshop: Yoga för inre stillhet, reflektion och harmoni

En yogadag med fokus på återhämtning, revitalisering och medveten närvaro. Med hjälp av andning och yogans läkande tekniker hittar vi balans och skapar rum för kroppens energiflöden.

Boka
6-9/6 - 2019
Yogaretreat till Österlen

I fyra dagar i juni har du möjlighet att yoga, andas härlig havsluft, äta god mat, umgås med ett härligt gäng och få sköna behandlingar. Såväl ny som van yogi kan delta.

Boka

Nalina

Nalina – Body, Mind, Soul är ett hälsocenter och yogastudio mitt i centrala Växjö.

Klostergatan 6, 352 30 Växjö
info@nalina.se
0739-576465

Bokning

Välkommen att boka yogaklass hos oss. Välj mellan allt från flödande dynamiska vinyasaklasser till lugna yin- eller meditationsklasser. Vi ses på yogamattan!