Skip to main content

Kundernas tankar

Att komma till dig Nalina, för samtal, är som att landa i en stor, mjuk och varm famn. Det känns så skönt och hemma på något sätt. Inte på det sättet som att allt ska glömmas eller hållas hemligt, utan tvärtom… Tillsammans med tryggheten och lugnet som du Nalina utstrålar – så vågar ärligheten synas. Att vara sann mot mig själv var nödvändigt har jag förstått. Och utveckling är verkligen möjligt. Nalina – Du känns ärligt intresserad och nyfiken på mig som klient. Du ställer frågor som får mig att tänka i nya banor. De nya banorna när förhoppningar om ett annat och rikare liv. Tack snälla du för allt du gjort för mig. Mitt liv är förändrat.

Marlene

”Du har en yoga som jag mår så bra av och som jag älskar. Jag blir så lugn av att bara komma in i din fina studio. Din röst och dina kloka tankar ger mig så mycket.”

Pia

”Proffsigt, lugnt, fantastiskt.”

Inger

”Nalina är otroligt duktig och kompetent. Hon kan sin sak och utstrålar ett enormt lugn.”

Sandra

”För mig handlar yoga om så mycket mer än att komma i balans med det kroppsliga vilket väldigt många yogalärare klarar av. Men för mig handlar yoga om både kropp och själ och det sistnämnda hittar man (enligt min mening) bara hos dig. Din värme lägger sig som bomull i själen. Jag kan vara hur stressad som helst före ett yogapass men efteråt så är jag lugnet själv. Att komma i balans både med sin kropp och med sin själ, det är yoga hos dig för mig.”

Marie

”Helt fantastisk! Alltid lika lyhörd, humoristisk och proffsig! En bra stund för både kropp och själ!”

Anette

”En helt fantastisk förmiddag! Välplanerad, omväxlande och genomtänkt!”

Anna-Karin

”Så fint bemötande, härlig lugnande lokal och så bra service :)”

Linnea