Recensioner

”Du har en yoga som jag mår så bra av och som jag älskar. Jag blir så lugn av att bara komma in i din fina studio. Din röst och dina kloka tankar ger mig så mycket. Ju mer yoga jag går på, ju mer yoga vill jag ha. Jag har yogat mycket själv i sommar men nu längtar jag efter din yoga. Jag gillar att du har olika former av yoga”.

Pia

” Pranayaman ger min kropp ett tillfälle att finna total lugn och harmoni. Det är svårt att beskriva den befriande känslan som infinner sig i kroppen då man plötsligt konstaterar att rätt andning, på rätt sätt, kan ge ett sådant välbefinnande. Pranayaman ger mig en stunds avkoppling mitt på dagen som genererar ett skönt och behagligt lugn i kroppen resten av dagen”.

Helena

”För mig handlar yoga om så mycket mer än att komma i balans med det kroppsliga vilket väldigt många yogalärare klarar av. Men för mig handlar yoga om både kropp och själ och det sistnämnda hittar man (enligt min mening) bara hos dig. Din värme lägger sig som bomull i själen. Jag kan vara hur stressad som helst före ett yogapass men efteråt så är jag lugnet själv. Att komma i balans både med sin kropp och med sin själ, det är yoga hos dig för mig”.

Marie