Skip to main content

Retreat för kvinnor:
Kvinna – Älska ALLT det du är!

Nalina och Pernilla

Längtar du efter frihet inom och utom? Att vara den du är fullt ut? Då är det här ett retreat för dig!

Retreat betyder reträtt, tillbakadragande, fredad plats. Kanske är det så att du längtar efter just det? Ett tillbakadragande för att hinna ikapp dig själv? En skyddad plats för att kunna ta emot dig själv i allt som pågår i ditt liv?

Vi finns här för dig och erbjuder en trygg plats på Österlen för en helg av utforskande, själv- och själutveckling. På vackra Rosenlund Gård tillåts du vara närvarande i dig själv och ta emot din kropp utan värderingar, förväntningar eller dömanden. Det görs möjligt för dig att på ett djupare plan komma i och vara i kontakt med ditt autentiska jag.

Under tre dagar erbjuder vi undervisning och vägledning i tanke-, och känslohantering, medvetandeutveckling och förändringsprocesser. Hur kan du skapa och bjuda in mer av det du längtar efter? Vad hindrar dig från att komma vidare och hur kan du släppa taget om det?

Undervisningen ger dig konkreta verktyg och effektiva och hållbara metoder för att börja leva det liv du längtar efter. 

Rosenlund gård

Rosenlund Gård är omgiven av bokskogar, sädesfält och ängar med betande djur. Gården ligger högt belägen med vacker utsikt över Hanöbukten. Här möts himmel, hav och vackra fält. Det är en rofylld plats där du kan möta dig själv, i tystnad, stillhet och nyfikenhet. Närheten till fantastiska stränder och naturreservat öppnar upp för upplevelser tillsammans och på egen hand till bruset av vågorna. I en trygg och vacker miljö, tillsammans med oss, har du möjlighet att få syn på vad som håller dig tillbaka och förändra det som hindrar dig från att leva fullt ut.

Vilka är vi?

Världens mest galna, glada och kompetenta kvinnor!

Pernilla Thomasdotter är samtalsterapeut specialiserad inom högkänslighet, driver företaget Högkänslig Nu, arbetar som fotograf, författare, dramapedagog samt processledare. Det viktigaste och mest centrala i livet för Pernilla är att skapa en känsla av frihet utifrån en hög medvetenhet i alla sammanhang. Frihet att vara den hon är – fullt ut – och möjliggöra för andra att vara sig själva – fullt ut.

Nalina Borvander Lindstedt är yogalärare och samtalsterapeut med en passion för det skrivna ordet. Hon driver ett hälsocenter och en yogastudio i Växjö, älskar genuina möten och att bejaka livet i alla dess skeenden.

 

Sagt om våra retreat

En vecka efter retreatet:
”Denna veckan har varit underbar, minns inte när jag kände så, lätt i kroppen, glad o lycklig och faktiskt kan se mig själv som en vacker kvinna. Listan kan göras lång men jag säger återigen tack.”

Deltagare mars 2023

”En ögonöppnare om hur viktigt det är att sakta ned tempot i sin vardag. Och att bli medveten om att livet pågår i nuet💕 Fått många verktyg med mig, om hur jag kan leva mitt liv med lätthet och glädje.”

Deltagare mars 2023

”Investera den här tiden/de här pengarna i dig själv! Du kommer inte att ångra dig!”

Deltagare mars 2023

”Trevlig miljö, men var beredd på att det ”sätter igång” en massa saker i kroppen.”

Deltagare mars 2023

Välkommen att boka plats

Datum
Den 17 – 19 november 2023.

Tid
Ankomst på fredagen kl 14.00 och avfärd på söndagen kl 14.00.

Plats
Rosenlund Gård, Österlen
rosenlundgard.se

Boende
Del i dubbelrum som standard. Det finns tillgång till två enkelrum med ett enkelrumstillägg på 700kr. För bokning av enkelrum gäller först till kvarn.
Tillgång till yogasalen, vardagsrummet samt den Österlenska naturen och havet.

Mat
Helpension. Vegetarisk kost.

Joy Levallius är vår husmor och tillagar maten med kärlek och kreativitet

Kursledare
Nalina Borvander Lindstedt och Pernilla Thomasdotter.

Upplägg
Varje dag består av:

– Mjuk yoga
– Meditation
– Andningsövningar
– Uppiggande Frukost (vegetarisk ekologisk kost)
– Delning
– Undervisning
– Energigivande Lunch (vegetarisk ekologisk kost)
– Egentid
– Vägledande samtal av oss som diplomerade terapeuter
– Ljuvlig Middag (vegetarisk, ekologisk kost)
– Tid för reflektion och kontemplation i tystnad

Fokus under denna helg
Älska ALLT det du är!

Investering
Early bird-pris, 5 900 kronor. Priset gäller till och med 31 juli 2023.

Efter den 31 juli 2023 kostar retreaten 6 600 kronor.

Priset inkluderar all mat, del i dubbelrum samt undervisningsmaterial.

Bokningen är bindande, men ej personlig. Det betyder att du i och med slutförandet av bokningen förbinder dig att betala hela retreatavgiften. Skulle du få förhinder ordnar du själv med eventuell ersättare och meddelar oss vem som kommer i ditt ställe.