Skip to main content

Retreat på Österlen – Vi tar emot dig så att du kan ta emot dig själv!

Nalina och Pernilla

Välkommen till årets viktigaste retreat på vackra Österlen 26-28 april 2024. Längtar du efter att släppa taget om prestationen och sluta jämföra dig med andra?

Känner du att du sprungit snabbt och under lång tid i förhoppning om att hinna ikapp dig själv bara för att upptäcka att du kommit ännu längre ifrån det som är du och den du vill vara? Behöver du tid och en trygg plats för att stanna upp och fokusera på vad du längtar efter att känna och uppleva?

Då är denna helg för dig!

Under två dygn ges du möjlighet att landa i kropp och sinne och placera dig själv i centrum av ditt eget liv. Här finns inga krav eller måsten, inga förväntningar på att du ska bli någon annan (en bättre version av dig själv) utan MER av dig, precis som du är.

Rosenlund Gård, omgiven av Österlens naturliga skönhet, välkomnar vi dig att stanna upp, lyssna inåt och återhämta dig. Under helgen får du ta emot meditationsvandring vid havet, mjuk yoga, andningsövningar och verktyg för att än mer kunna välja det som främjar dig och ditt välbefinnande. Du bjuds på god vegetarisk kost tillagad med kärlek. Inga förkunskaper krävs!

Kursledare: Nalina Borvander Lindstedt och Pernilla Thomasdotter.

Nalina Borvander Lindstedt är yogalärare och samtalsterapeut med en passion för det skrivna ordet. Hon driver ett hälsocenter och en yogastudio i Växjö, älskar genuina möten och att bejaka livet i alla dess skeenden.

Pernilla Thomasdotter är samtalsterapeut specialiserad inom högkänslighet, driver företaget Högkänslig Nu, arbetar som fotograf, författare, dramapedagog samt processledare. Det viktigaste och mest centrala i livet för Pernilla är att skapa en känsla av frihet utifrån en hög medvetenhet i alla sammanhang. Frihet att vara den hon är – fullt ut – och möjliggöra för andra att vara sig själva – fullt ut.

Sagt om våra retreat

En vecka efter retreatet:
”Denna veckan har varit underbar, minns inte när jag kände så, lätt i kroppen, glad o lycklig och faktiskt kan se mig själv som en vacker kvinna. Listan kan göras lång men jag säger återigen tack.”

Deltagare mars 2023

”En ögonöppnare om hur viktigt det är att sakta ned tempot i sin vardag. Och att bli medveten om att livet pågår i nuet. Fått många verktyg med mig, om hur jag kan leva mitt liv med lätthet och glädje.”

Deltagare mars 2023

”Investera den här tiden/de här pengarna i dig själv! Du kommer inte att ångra dig!”

Deltagare mars 2023

Välkommen att boka din plats

Datum
26-28 april 2024.

Tid
Ankomst på fredagen kl 14.00 och avfärd på söndagen kl 14.00.

Plats
Rosenlund Gård, Österlen

Investering 
Early bird-pris 5 900 kronor vid bokning före 18/2 2024. Därefter 6 600 kronor.
(Priset inkluderar all mat samt del i dubbelrum).

Boende
Del i dubbelrum.
Det finns två enkelrum som kan bokas till ett tillägg på 800kr. Först till kvarn.

Mat
Helpension. Vegetarisk frukost, lunch och middag.

Kursledare
Nalina Borvander Lindstedt och Pernilla Thomasdotter.