Skip to main content

Sommarhälsningar

Och plötsligt blev andningen lättare, stegen lite långsammare och området mellan ögonbrynen slätare. Semestern är här!

Det har varit en händelserik och omvälvande vår på så många sätt och för så många av oss. Känslorna har varit många och oron har varvats med tilliten till att det blir som det ska. Det som alltid är säkert när man står inför läskiga saker är att det passerar. På något sätt hamnar det bakom en till slut och förhoppningsvis finns det mängder med lärdomar i det som har varit.

För egen del känns det som att fötterna står lite stadigare igen. Axlarna har kunnat sjunka tillbaka på plats och ett nytt ”jäklar anamma” har tagit vid. Det ska jag använda mig av till hösten när verksamheten drar igång igen, men just nu tänker jag vila några veckor i semesterns glans. Ta på mig den lata kostymen, plocka upp boken som inte hunnits med, dricka kaffet extra långsamt på morgonen, springa i vattenspridaren och kippa efter andan för att vattnet är kallt. Tillåta mig att njuta fullt ut av sommaren som inte blir som det var tänkt, men som faktiskt kanske blir ännu bättre just därför.

Jag vill önska dig en riktigt härlig sommar! Jag hoppas att du kan, vill och har möjlighet att fylla dagarna med sådant som får dig att mjukna, att le stort, skratta högt och dansa barfota i gräset.

Vi ses i augusti igen!

/Nalina

Semester, Sommar