Skip to main content

Terminsstart – det fina mötet med DIG!

En sommar har nästan passerat. Vi pratar om hur härligt vi har haft det, hur fort det har gått, allt vi tänkt att vi skulle hunnit med men inte gjorde och hur det ändå är skönt att komma tillbaka till rutiner.

Precis så har min sommar varit! Lite av mycket, mer av något annat och sen övandet i att göra ingenting (en av mina största utmaningar). Det där pirret sista söndagen innan allt drar igång på riktigt igen. Funderingarna kring hur den nya terminen ska gå (för det mesta en liten, och ibland väldigt stor, oro som egen företagare).

Jag funderar också kring mötet med DIG – ER! Ni som återkommer termin efter termin (tack!), dedikerat, lustfyllt, för välmåendets skull. Ni som kommer för första gången, nyfikna, kanske lite pirriga, men ändå med en beslutsamhet och ett mål att yogan kanske ska få ta plats i livet.  

Prova på-veckan är nu slut och som alltid har det varit en rolig, men också utmanande vecka. Att undervisa en klass där gruppen är blandad med nya och vana deltagare är för mig en av de största utmaningarna. Jag vill kunna inspirera nya deltagare på en lagom nivå samtidigt som vana yogis behöver få utvecklas på sin nivå. Samtidigt är det på dessa klasser som jag lär mig som allra mest, att slipa på instruktionerna så att de landar rätt, att undervisa så att den som kan gå vidare får göra det, men den som kanske behöver backa lite grann gör just det.

Varje gång så lär jag mig så ofantligt mycket av DIG, av ER. Tack!

Tack för den här veckan tillsammans. Nu drar höstens termin igång och den innehåller både öppna klasser och fler kurser än tidigare. Vi välkomnar bästa Helena Roos tillbaka. Hon kommer att hålla en fast vinyasa 1-klass varje onsdag (äntligen) kl.19-20. Jag rekommenderar varmt hennes klasser.

Jag hoppas att vi får fortsätta att mötas på yogamattan många gånger den här hösten.

Namaste

/Nalina