Skip to main content

Terminsstart!

En avalla fina sommarkvällar
En av alla fina sommarkvällar.

Semestern är inne på sina sista dagar och det är dags att summera ytterligare en sommar och ledighet. Som för många andra blev denna sommar lite annorlunda, men för egen del kanske till och med bättre. Borta var allt som från början varit inbokat och istället fylldes sommaren av lata dagar, spontana små utflykter, mycket tid i trädgården, många cykelturer med familjen mm. Jag hann till och med läsa flera böcker 🙂 Nu är jag redo och känner ett sug efter att starta igång terminen i studion igen.

Nästa vecka startar terminen igång hos oss. Den här terminen ser lite annorlunda ut än tidigare. Jag erbjuder till exempel inte längre massage till privatkunder och de öppna klasserna är borttagna till förmån för härliga kurser och workshops med olika teman. Många kurser finns redan på bokningssidan och fler kommer efterhand. Hoppas att du hittar en kurs eller workshop som passar dig.

Den här sista veckan på semestern har jag reflekterat över den första dryga halvan av det här året. Det har till viss del varit kantat av oro, rädsla, hopp och en del tårar, men också av lättnad, kämparglöd, glädje, kärlek, bröllop, familjetid, en lugnare lunk och till slut en förvissning om att det blir precis som det ska. Jag går in i hösten full med tillit till att det kommer att bli bra. Till och med kanske bättre än bra. Hoppas att du får känna på samma sätt.

/Nalina